Kädessä lasinen pallo josta näkyy maalaismaisema

Karelia Kiertäjät -podcast – PlastLife -hanke tutuksi

Karelian Kiertäjät -podcastissa kierrellään ja kaarrellaan energia- ja ympäristötekniikan aiheiden ympärillä. Podcast-sarjan ensimmäisellä kaudella käsitellään kiertotaloutta erilaisista näkökulmista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Tässä jaksossa esittelemme PlastLIFE hankeen. Vieraana jaksossa on Suomen ympäristökeskuksesta (SYKE) erikoistutkija Helena Dahlbo ja Karelia-ammattikorkeakoulusta projektiasiantuntija Simo Paukkunen. Jaksossa  esittelemme hankkeen ja kerromme Karelian ja Sykkeen rooleista hankkeessa. Käymme myös läpi mitä toimenpiteistä hankkeessa on jo tehty ensimmäisen vuoden aikana ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia hankkeella on.

Podcast on PlastLIFE -hankkeen tuotantoa. PlastLIFE on laaja kansallinen yhteistyöhanke muovien kiertotalouden edistämiseksi. Hankkeessa Karelia tutkii, testaa ja edistää kierrätysraaka-aineiden käyttöä, kuten maatalousmuovien jatkokäsittelyä.

  • Juontaja: Projektikoordinaattori  Alma Pohjonen
  • Käsikirjoitus: Alma Pohjonen, Ulpu Rautava, Noora Pöntinen
  • Musiikki: Background Inspiring/ ElpephantGreen /Pixabay
  • Tekstivastine

Lisää PlastLIFE hankkeesta:

https://www.materiaalitkiertoon.fi/fi-FI/PlastLIFE tai plastlife.karelia.fi.

Tutustu Karelian hankkeisiin: www.karelia.fi/projektit