Kirjastosta osaavaan maailmaan

Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto on avoin kaikille käyttäjille. Palvelemme Karelian opiskelijoita ja henkilökuntaa, mutta myös muita asiakkaita. Tarjoamme ajantasaista ammatillista ja tieteellistä tietoa opintojen, opetuksen ja tutkimuksen tueksi. Kirjasto sijaitsee Karelia-amk:n Tikkarinteen kampuksella, Tikkarinne 9:ssä. Palvelemme myös verkossa. Tervetuloa kirjastoon!

Ajankohtaista kirjastossa

Statista-palvelun koekäytössä 30.04.2018 saakka

Statista on yksi maailman kattavimmista tilastotietoon ja markkinadataan keskittyneistä palveluista. Palvelu sisältää 1,5 miljoonaa tilastoa, markkinaennusteita, toimialakohtaisiin julkaisuja, raportteja ja infograafeja. Statistasta löydät tietoa esim. Suomen mainosmyynnistä, Englannin kuluttajatuotemarkkinoista tai Kiinan mobiilipelikehityksestä. Palvelu kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt sekä maailmantalouden kiinnostavimmat trendit. HUOM! Koekäyttö toimii vain Karelian verkossa.

Tästä linkistä pääset Statistaan: https://www.statista.com/getting-started/welcome-to-statista

Hankintatoiveet ja palautetta palvelusta voi lähettää osoitteeseen: informaatikko(at)karelia.fiMarthaBalerina Tulikettu

© Martha Balerina / Tulikettu 2015 - Alkuperäisen taideteoksen näet kirjaston yläkerrassa. (200 cm X 100 cm, öljyvärityö)