Karelia muutti koronan takia avoimen ammat­ti­kor­kea­kou­lun opinnot ilmaiseksi

Karelia muutti koronan takia avoimen ammat­ti­kor­kea­kou­lun opinnot ilmaiseksi

 

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu muutti koronan takia kaikki avoimen ammat­ti­kor­kea­kou­lun opinnot ilmai­seksi huhti­kuun alusta vuoden loppuun. Maksut­to­muus koskee myös syksyllä 2020 alkavia polkuopintoja.

– Maksut­to­muus koskee uusia ilmoit­tau­tu­mi­sia 1.4.-31.12.2020 aikana toteu­tet­ta­ville opin­to­jak­soille. Avoin amk on mahdol­li­suus kaikille opis­ke­lusta kiin­nos­tu­neille – iästä ja koulu­tus­taus­tasta riip­pu­matta, kertoo erikois­suun­nit­te­lija Mervi Lätti Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lusta.

– Haluamme Kare­liassa tällä muutok­sella tukea nyt krii­siai­kana erityi­sesti työt­tö­miä ja lomau­tet­tuja. Osaa­mista päivit­tä­mällä voi jatkossa paran­taa työn­saan­nin mahdol­li­suuk­sia. Kevään aikana voi opis­kella vielä muuta­milla opin­to­jak­soilla ja kesällä on alka­massa paljon opintoja.

Syksyllä alkavat tutkin­to­ta­voit­tei­set polkuo­pin­not ovat hyvä vaih­toehto esimer­kiksi niille, jotka jäivät yhteis­haussa ilman toivo­maansa opis­ke­lu­paik­kaa. Polkuo­pin­not ovat pääsään­töi­sesti tutkin­toon johta­van koulu­tuk­sen ensim­mäi­sen vuoden opin­toja. Polkuo­pis­ke­li­jat opis­ke­le­vat tutkinto-opis­ke­li­ja­ryh­män mukana.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun avoimen amk:n opinnot löyty­vät osoit­teesta www.karelia.fi/avoinamk.


Lisä­tie­toja

Erikois­suun­nit­te­lija Mervi Lätti, p. 050 563 2188, [email protected]
Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu