Karelia muutti koronan takia avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ilmaiseksi

Karelia muutti koronan takia avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ilmaiseksi

 

Karelia-ammattikorkeakoulu muutti koronan takia kaikki avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ilmaiseksi huhtikuun alusta vuoden loppuun. Maksuttomuus koskee myös syksyllä 2020 alkavia polkuopintoja.

- Maksuttomuus koskee uusia ilmoittautumisia 1.4.–31.12.2020 aikana toteutettaville opintojaksoille. Avoin amk on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta, kertoo erikoissuunnittelija Mervi Lätti Karelia-ammattikorkeakoulusta.

- Haluamme Kareliassa tällä muutoksella tukea nyt kriisiaikana erityisesti työttömiä ja lomautettuja. Osaamista päivittämällä voi jatkossa parantaa työnsaannin mahdollisuuksia. Kevään aikana voi opiskella vielä muutamilla opintojaksoilla ja kesällä on alkamassa paljon opintoja.

Syksyllä alkavat tutkintotavoitteiset polkuopinnot ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka jäivät yhteishaussa ilman toivomaansa opiskelupaikkaa. Polkuopinnot ovat pääsääntöisesti tutkintoon johtavan koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja. Polkuopiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijaryhmän mukana.

Karelia-ammattikorkeakoulun avoimen amk:n opinnot löytyvät osoitteesta www.karelia.fi/avoinamk.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija Mervi Lätti, p. 050 563 2188, mervi.latti@karelia.fi
Karelia-ammattikorkeakoulu