Avoin työpaikka: ikäosaa­mi­sen lehtori

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

IKÄOSAAMISEN LEHTORIA
tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.1.2021 alkaen

Lehto­rin keskei­sim­pinä työteh­tä­vinä ovat ikäosaa­mi­seen liit­tyvä opetus sosi­aali- ja tervey­sa­lalla, opin­näy­te­töi­den ohjaus, tutki­mus- ja kehit­tä­mis­teh­tä­vät, julkai­su­toi­minta sekä maksul­li­nen palvelutoiminta.

Odotamme haki­jalta:
– ikäosaa­mi­sen asian­tun­ti­juutta ja koke­musta moniam­ma­til­li­sesta työstä
– näyttöä toimin­nan kehit­tä­mistä
– alaan liit­ty­viä verkos­toja
– digi­taa­li­sia valmiuk­sia, ml. verkko-opetuk­sen valmiu­det
– kansain­vä­li­syys­val­miuk­sia
– vahvoja itsensä johta­mi­sen taitoja
– yhteis­työ- ja tiimi­työs­ken­te­ly­ky­kyä sekä
– hyviä suomen ja englan­nin kielen vies­tintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa tervey­sa­lan ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa ja vähin­tään kolmen vuoden työko­ke­musta alalta, erityi­sesti ikäih­mis­ten kanssa työs­ken­te­lystä ja palve­lu­jen kehit­tä­mi­sestä. Katsomme eduksi sairaan­hoi­ta­ja­tut­kin­non ja sovel­tu­van tohto­ri­tut­kin­non. Katsomme eduksi myös opetuskokemuksen.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi edel­ly­te­tään vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­an­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen Kunta­rek­ryssä maanan­tai­hin 9.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisä­tie­toja tehtä­vistä antavat työsuh­teen osalta hallinto- ja henki­lös­tö­joh­taja Jaana Tolkki ([email protected], puh. 050 408 7932) ja tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Anna-Riitta Mikko­nen, p. 050 533 5514, [email protected]