Avoin työpaikka: ikäosaamisen lehtori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

IKÄOSAAMISEN LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen

Lehtorin keskeisimpinä työtehtävinä ovat ikäosaamiseen liittyvä opetus sosiaali- ja terveysalalla, opinnäytetöiden ohjaus, tutkimus- ja kehittämistehtävät, julkaisutoiminta sekä maksullinen palvelutoiminta.

Odotamme hakijalta:
- ikäosaamisen asiantuntijuutta ja kokemusta moniammatillisesta työstä
- näyttöä toiminnan kehittämistä
- alaan liittyviä verkostoja
- digitaalisia valmiuksia, ml. verkko-opetuksen valmiudet
- kansainvälisyysvalmiuksia
- vahvoja itsensä johtamisen taitoja
- yhteistyö- ja tiimityöskentelykykyä sekä
- hyviä suomen ja englannin kielen viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta, erityisesti ikäihmisten kanssa työskentelystä ja palvelujen kehittämisestä. Katsomme eduksi sairaanhoitajatutkinnon ja soveltuvan tohtoritutkinnon. Katsomme eduksi myös opetuskokemuksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyöantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaihin 9.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta hallinto- ja henkilöstöjohtaja Jaana Tolkki (jaana.tolkki@karelia.fi, puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, p. 050 533 5514, anna.mikkonen@karelia.fi