Kare­lian Jyry Eronen on vuoden 2020 Metsäopettaja

Metsä­alan opis­ke­li­jat järjes­tä­vät vuosit­tain valta­kun­nal­li­sen kyselyn metsä­alan opis­ke­li­joille. Kyse­lyllä kartoi­te­taan ammat­ti­kor­kea­kou­lu­jen opetuk­sen tasoa ja löyde­tään joukosta vuoden paras metsäopettaja.

Vuonna 2020 vuoden Metsä­opet­taja on tois­ta­mi­seen Jyry Eronen Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lusta. Kyse­lyssä Jyryä kehut­tiin erityi­sesti taidosta asettua opis­ke­li­jan asemaan, todella tasok­kaasta ja kaikkia opis­ke­li­joita kohtaan löyty­västä tasa­puo­li­sesta opetuk­sesta ja ammat­ti­tai­toi­sesta otteesta niin opetuk­seen, kuin metsä­alaan­kin. Onnit­te­lut voitosta Jyrylle!

Tässä muuta­mia opis­ke­li­joi­den komment­teja Jyrystä;

”Jyryn opetusta ei voi kuin kehua. Hän suhtau­tuu opet­ta­mi­seen todella suurella palolla, eikä jätä vastaa­matta opis­ke­li­joi­den tyhmim­piin­kään kysy­myk­siin. Luennot ovat ammat­ti­tai­dolla tehtyjä ja tiedot ovat ajan­koh­tai­sia. Jyry ansait­see ehdot­to­masti tulla vali­tuksi Vuoden Metsä­opet­ta­jaksi 2020.”

”Jyry on osaava opet­taja, jolla on käytän­nön älyä.”

”Keski­ty­tään olen­nai­seen opis­kel­ta­van aiheen osalta. Jyryä selkeästi kiin­nos­taa opis­ke­li­joi­den oppi­mi­nen aiheesta ja hän yllä­pi­tää hyvää opiskeluilmapiiriä.”

”Opet­taja on reilu ja huumo­rin­ta­jui­nen. Hän myös osaa asettua opis­ke­li­jan asemaan.”

Lähde: MEOL Metsä­alan opiskelijat