Podcast: Yli 50-vuotiai­den mark­ki­nan mahdollisuudet

Kuun­tele Silver Economy hank­keen podcast Soundcloud-palve­lusta. Teemana yli 50-vuotiai­den mark­ki­nan mahdollisuudet:

Kare­lian Podcast · Silver Economy

SILVER ECONOMY – TURNING THE SILVER TSUNAMI INTO A SILVER LINING

Silver Economy – Turning The Silver Tsunami Into A Silver Lining -hanke on Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun ja Busi­ness Joen­suun toteut­tama kansain­vä­li­nen ESR-hanke, jonka tavoit­teena on paran­taa kasvu- ja raken­ne­muu­to­sa­lo­jen koulu­tuk­sen tarjon­taa ja laatua sekä työelä­mässä olevien miesten ja naisten osaa­mista ja sopeu­tu­mis­ky­kyä muut­tu­viin osaa­mis­tar­pei­siin sekä konkreet­ti­sesti luoda alueelle uusia 50+ tuot­teita ja palve­luja. Tavoit­teena on vahvis­taa alueen yritys­ten henki­lös­tön sekä koulu­tusor­ga­ni­saa­tioi­den osaa­mista Silver Economy -liike­toi­min­nasta. Hank­keen toiminta-aika on 1.1.2019-31.12.2021. Hanketta johtaa Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu. Busi­ness Joensuu oli hank­keen osato­teut­taja vuosina 2019-2020. Hank­keen rahoit­taja: Euroo­pan Sosiaalirahasto.

Silver Economy -hanke tarjoaa pohjois­kar­ja­lai­sille yrityk­sille ja näiden henki­lös­tölle tietoa Silver Economy -teemasta, toimin­ta­mal­leista, ikäys­tä­väl­li­sistä palve­luista sekä uutta osaa­mista palve­lu­muo­toi­lusta ja mark­ki­noin­nista. Tavoite on mahdol­lis­taa yrityk­sille riit­tävä osaa­mi­nen uusien 50+ tuot­tei­den ja palve­lu­jen kehittämiseen.

Silver Economy -hank­keen verk­ko­si­vuille pääset tästä.