Kare­lian uusi gero­no­mi­kou­lu­tus veto­voi­mai­nen syksyn haussa

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­luun haki yhteensä 1 227 hakijaa 15. syys­kuuta päät­ty­neessä korkea­kou­lu­jen syksyn yhteis­haussa. Haki­ja­määrä nousi yli sadalla haki­jalla viime syksystä. Kare­lian valitsi ensi­si­jai­seksi haku­koh­teek­seen 430 hakijaa. Aloi­tus­paik­koja syksyn haussa on 175.

–  Tänä vuonna veto­voi­mai­sim­pia olivat fysio­te­ra­peutti- ja sosio­no­mi­kou­lu­tuk­set. Erityi­sen ilah­tu­nut olen nyt ensim­mäistä kertaa haussa olleen gero­no­mi­kou­lu­tuk­semme menes­tyk­sestä, sillä siihen haki heti peräti 136 hakijaa. Olemme siis tyyty­väi­siä haku­tu­lok­seen, kertoo vara­reh­tori Pekka Auvinen.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa oli syksyn haussa kuusi päivä- tai moni­muoto-opin­toina toteu­tet­ta­vaa sosi­aali- ja tervey­sa­lan koulu­tusta: fysio­te­ra­peutti-, gero­nomi-, sairaan­hoi­taja-, tervey­den­hoi­taja ja sosio­no­mi­kou­lu­tuk­set. Syksyn yhteis­haussa on käytössä sähköi­nen AMK-valin­ta­koe, joka toteu­te­taan marras­kuun alussa. Lisä­tie­toa AMK-valin­ta­ko­keesta löytyy osoit­teesta www.ammattikorkeakouluun.fi.

Opis­ke­li­ja­va­lin­to­jen tulok­set julkais­taan viimeis­tään 26.11.2021. Opinnot alkavat tammi­kuussa 2022.