Mieshenkilö virtuaalilasit päässä

Karelia 30 -areena: Oppimisen tulevaisuuden trendit ja digitalisaatio

Karelia 30 -areena esittelee ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja joko tallennettuissa tai livestriimilähetyksissä, jotka julkaistaan kerran kuussa. Näkökulmana ovat teemaan liittyvät tulevaisuuden trendit sekä niiden myötä esille nousevat osaamistarpeet sekä jatkuvan oppimisen mahdollisuudet. Areenan tavoitteena on nostaa tulevaisuuden osaamisteemoja esille keskusteluna ja vuoropuheluna työelämän kanssa. 

Ensimmäisen videon teemana on Oppimisen tulevaisuuden trendit ja digitalisaatio. Videolla tutustutaan Karelian Tulevaisuuden työ -hankkeessa rakennettuihin kansallisesti ainutlaatuisiin oppimisympäristöihin. 

Videolla aiheesta keskustelevat lehtori Mikko Hyttinen, opetusteknologia-asiantuntija Minna Rokkila ja projektiasiantuntija Risto Salminen. Juontajana toimii Harri Mikkonen.

Käsikirjoitus: Risto Salminen, Mikko Hyttinen, Harri Mikkonen.

Videotuotanto: Korpipaja.