Millaista on tule­vai­suu­den kaupun­kie­lämä Joensuussa?

Mielen­kiin­toi­nen kaupun­ki­suun­nit­te­lu­kil­pailu Kare­lian opiskelijoille!


Mikä on 72 tunnin liiken­ne­haaste?
72 tunnin liiken­ne­haaste on kaupun­ki­suun­nit­te­lu­kil­pailu, jonka kesto on nimensä mukai­sesti 72 tuntia. Kilpai­lun tavoit­teena on löytää Joen­suu­hun uusia, käyt­tä­jä­läh­töi­siä ratkai­suja houkut­te­le­van kaupun­kie­lä­män ja kestä­vän liik­ku­mi­sen näkö­kul­mista. Ilmoit­tau­tu­neista muodos­te­taan monia­lai­set jouk­ku­eet, jotka laati­vat idea­suun­ni­tel­man avajais­ti­lai­suu­dessa julkis­tet­ta­vaan suunnitteluhaasteeseen.

Kuka kilpai­luun voi osal­lis­tua?
Itä-Suomen yliopis­ton ja Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun opis­ke­li­jat, miltä tahansa vuosi­kurs­silta ja mistä tahansa pääaineesta.

Koska kilpailu järjes­te­tään?
Liiken­ne­haaste järjes­te­tään Joen­suussa 25.-28.10.2022

Miksi kannat­taa osal­lis­tua?
Voit verkos­toi­tua, saat koke­musta projek­ti­työs­ken­te­lystä, voit vaikut­taa kaupun­gin kehi­tyk­seen, saat opin­to­pis­teitä ja voit jopa voittaa matkan Kööpen­ha­mi­naan! Uusia näkö­kul­mia tarvi­taan – ilmoit­taudu rohkeasti mukaan, vaikkei sinulla olisi­kaan koke­musta kaupunkisuunnittelusta!

 Ilmoit­taudu mukaan tästä linkistä 2.10.2022 mennessä! 

Lue lisää: projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2022/ 

Kilpai­lun järjes­te­lyissä huomioi­daan ajan­koh­tai­nen koro­navirustilanne, hyödyn­täen etäosal­lis­tu­mi­sen tapoja mikäli lähi­to­teu­tus ei ole mahdol­li­nen. Palkin­to­matka toteu­te­taan koro­na­vi­rus­ti­lan­teen salliessa. Mikäli mat­kustaminen ei ole mahdol­lista, voit­ta­ja­jouk­ku­een jäsenet palki­taan suun­ni­tel­lun palkin­to­mat­kan arvoa vastaa­valla palkinnolla.

Kilpai­lun järjes­tä­vät: Joen­suun kaupunki, Väylä­vi­rasto, Ramboll, Karelia ja UEF.