Ristiinopiskelu

Ristiinopiskelun avulla voit laajentaa opiskelumahdollisuuksiasi ja sisällyttää toisten korkeakoulujen opintoja omaan tutkintoosi. Ristiinopiskelun opiskeluoikeus ja opintotarjonta perustuvat korkeakoulujen välisiin sopimuksiin.

Tältä sivulta löydät toisesta korkeakoulusta Karelia-ammattikorkeakouluun saapuvan opiskelijan ohjeet.
Karelian opiskelijoiden ohjeet ristiinopiskelusta löytyvät Karelian opiskelijaintrasta.

Muiden korkeakoulujen opiskelijat

Tervetuloa opiskelemaan Karelia-ammattikorkeakouluun!

Ristiinopiskelupalvelu ei ole vielä käytössä kaikilla korkeakouluilla. Mikäli opiskelet korkeakoulussa, joka

  • kuuluu ristiinopiskeluverkostoon ja käyttää ristiinopiskelupalvelua, ilmoittautuminen Karelian tarjoamiin opintoihin kotikorkeakoulusi opintotietojärjestelmän Pepin kautta tai
  • ei vielä käytä ristiinopiskelupalvelua, ilmoittautuminen Karelian CampusOnline-opintoihin CampusOnline -portaalin kautta.

Ilmoittautuessasi Karelian opintototeutukselle saat määräaikaisen opiskeluoikeuden Kareliaan opinnon suorittamiseksi. Mikäli opiskeluoikeutesi kotikorkeakoulussasi päättyy esim. valmistumiseen tai eroamiseen, myös opiskeluoikeutesi Kareliassa päättyy, vaikka opinnon suorittaminen olisi kesken.

Opintototeutukselle ilmoittautumiset hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opinnot ovat verkko-opintoja ja ne toteutetaan Karelian Moodle-oppimisympäristössä, johon kirjaudut kotikorkeakoulusi HAKA-tunnuksella.Työtila avautuu opintototeutuksen alkamispäivänäTarkemmat ohjeet opintojen aloittamiseksi ja suorittamiseksi lähetetään opintototeutukselle hyväksytyille sähköpostitse lähempänä opintojen alkamisajankohtaa. Lisätietoja opintojen sisällöstä ja toteutuksesta antaa kunkin toteutuksen vastuuopettaja.

Opiskelijana sinulla on vastuu tarkistaa kotikorkeakoulusi opintotietojärjestelmästä, että ristiinopiskelun kautta suorittamiesi opintojen arvioinnit ovat siirtyneet opintosuorituksiisi.

Saamasi arvioinnin uusimisesta ja korottamisesta tulee tarvittaessa keskustella kyseisen opintototeutuksen vastuuopettajan kanssa.

Lisätietoja [email protected]