sairaanhoitaja kuva

 

Sairaanhoitaja

Tutkinto: Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike: Sairaanhoitaja (AMK)

Tutkinnon laajuus ja kesto: 
210 opintopistettä | 3,5 lukuvuotta
Opiskelupaikat: 50
Opetusmuoto: Päivätoteutus. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti klo 8 - 18 välillä.

Koulutuspaikka: Tikkarinne-kampus 

Hakuaika: 20.3. - 3.4.2019

Valintaperusteet ja pääsykokeet, kevät 2019

Opetussuunnitelma

Väestön ikääntyminen näkyy suoraan hoivapalveluiden tarpeen kasvuna. Hoivatyö on yhä kokonaisvaltaisempaa, ja asiakkaiden fyysisten tarpeiden ohella on huomioitava myös psyykkiset, sosiaaliset ja henkiset tarpeet. Merkittävä osa hoivatyöstä on ennaltaehkäisevää “terveiden hoitamista”.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuvien sairaanhoitajien työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja monipuoliset. Voit työskennellä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, julkisen ja yksityisen työnantajan palveluksessa, kansainvälisissä tehtävissä sekä suunnittelu- ja koulutustehtävissä tai yrittäjänä. Sairaanhoitajan tutkinto mahdollistaa työskentelyn EU-alueella ilman lisäkoulutusta.

Sairaanhoitajan ohella sinusta voi tulla esimerkiksi projektityöntekijä, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, asiakasneuvoja tai palveluohjaaja.

Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Opinnoissa korostuvat hyvä työmoraali sekä eettiset ja ammatilliset päätöksentekotaidot. Opinnoissa pääset opiskelemaan Simula -simulaatioympäristössä ja sinulla on mahdolllisuus suorittaa opintojaksoja tai harjoittelua myös Voimala -oppimisympäristössä. 

Kareliassa opiskelet käyttäen omaa tietokonettasi.

opintopolku nappi uusi2

instgram pyorea
Seuraa meitä myös Instagramissa
@karelia_opiskelehoitajaksi