Oppi­port­tiin ja Terveys­port­tiin kirjau­tu­mi­nen on uudistunut!

Duodeci­min palve­lui­hin, Oppi­port­tiin ja Terveys­port­tiin kirjau­tu­mi­sen taus­ta­jär­jes­telmä on uudis­tu­nut. Molem­piin kirjau­du­taan edel­leen tuttuun tapaan Karelia-Finnan kautta, mutta esimer­kiksi entiset mahdol­li­set suorat linkit Mood­lessa tms. eivät enää toimi, koska kirjau­tu­mi­so­soit­teet ovat muut­tu­neet. Oppi­port­tia ja Terveys­port­tia linkit­täessä kannat­taa­kin aina tehdä link­kaus Karelia-Finnassa oleviin tietuei­siin, näiden osoit­teet eivät muutu:

Oppi­portti: https://karelia.finna.fi/Record/karelia.99707486005967

Terveys­portti: https://karelia.finna.fi/Record/karelia.99706076005967

Jatkossa Duodecim-tilin pitäisi toimia niin, että jos käyt­tä­jällä on olemassa oleva Duodecim-tili, jonka takana on esimer­kiksi Oppi­por­tin suori­tus­mer­kin­töjä, hän voi kirjau­tu­mi­sen yhtey­dessä yhdis­tää tietonsa oppi­lai­tok­sen kautta tule­viin tietoihin.

Kirjau­tu­mi­sesta on tulossa myös video-ohje.

Jos kirjau­tu­mi­sessa on ongel­mia, epäsel­vyyk­siä tai muita omitui­suuk­sia, ottakaa yhteyttä niin selvi­te­tään. Tämä uusi päivi­tetty kirjau­tu­mi­nen on uutta myös Kustan­nus oy Duodeci­mille, joten kaiken­lai­nen palaute tähän kirjau­tu­mi­seen liit­tyen on tervetullutta.