Kansainvälinen Karelia

Kansainvälisyys on olennainen osa Karelia-ammattikorkeakoulun toimintaa. Opintojesi aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet kartuttaa oman alasi kansainvälistä osaamista kotikampuksella tai lähtemällä kansainväliseen opiskelija- tai harjoittelijavaihtoon.

Karelia-amk:lla on monipuolinen kumppanikorkeakoulujen verkosto ja koulustamme lähtee vuosittain runsaasti opiskelijoita 3–12 kuukautta kestävään vaihtoon. Vastaavasti meille saapuu vaihto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Ulkomailla hyväksytysti suoritetut opinnot hyväksiluetaan tutkintoon täysimääräisinä, eikä vaihtojakso hidasta valmistumista. Vaihto-opiskelijat saavat apurahan, joka kattaa osan matka- ja opiskelukustannuksista. Vaihtoaikana olet myös normaaliin tapaan oikeutettu opintotukeen sekä opintotuen asumislisään.

Tietoa opiskelu- ja harjoitteluvaihdoista sekä muista kansainvälistymisen väylistä saat kansainvälisyyskoordinaattoreiltamme.

Karelia-ammattikorkeakoulussa on yksi englanninkielinen tutkintokoulutus, Degree Programme in International Business. Muissa koulutuksissa on monipuolisesti vieraskielisiä opintoja, joita jokainen opiskelija voi valita osaksi omaa tutkintoaan.