Yrittäjyyden tukipalvelut ja muu toiminta 

Karelia-ammattikorkeakouluna tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa monenlaisia opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille tarkoitettua yrittäjyyden tukipalveluita, tapahtumia ja muuta toimintaa. Lisäksi ohjaamme sinut tarvittaessa erilaisten julkisesti tarjolla olevien yrityspalveluiden piiriin. 

Draft Program®  -yrittäjyysohjelma 

Draft-yrittäjyysohjelmasta voit saada rahoitusta ja yrittäjyysvalmennusta, joiden avulla toteutat yrittäjyysunelmasi ja kehityt menestyvien tuotteiden lanseeraajana. Ensimmäisessä vaiheessa rahoitus on 1000 euroa ja toisessa vaiheessa 3000 euroa.  

Draft Program® -yrittäjyysohjelma on tarkoitettu Karelian, Riverian, Savon ammattiopiston, Savonian ja UEF:n opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille. Hakeminen ohjelmaan on helppoa! Tutustu hakuohjeisiin ja tarkista seuraavan haun deadline.

INVEST Entrepreneurship Program 

INVEST Entrepreneurship Program on kansainvälinen yrittäjyysohjelma, jota toteuttaa Karelia yhdessä neljän muun INVEST-allianssiin kuuluvan eurooppalaisen korkeakoulukumppanin kanssa. 

Ohjelma tarjoaa sparrausta ja pienimuotoista taloudellista tukea vastineeksi ohjelmaan valittujen tiimien tuottamasta kokemussisällöstä, kuten blogikirjoituksista. Voit hakea ohjelmaan, jos olet Karelian opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni. 

POLKU-yrittäjyystapahtuma 

POLKU-yrittäjyystapahtuma on Pohjois-Karjalan suurin ja varmasti yksi  monipuolisimmista yrittäjyystapahtumista. Tapahtuma kerää kaikki yrittäjämieliset alasta ja iästä riippumatta kuulemaan eri alojen huippupuhujia ja luentoja sekä oppimaan erilaisissa workshopeissa ja ennen kaikkea verkostoitumaan yhdessä.  

 POLKU-yrittäjyystapahtumassa löydät varmasti jotakin mielenkiintoista itsellesi ja tapahtuma on opiskelijoille maksuton. POLKU-tapahtuma inspiroi ja avaa uusia ovia bisneksen maailmaan sekä antaa tapahtumaan osallistujille monenlaisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.   

Itä-Suomen yliopisto järjestää Yrittäjyysviikko 2 op -opintojakson, jonka voit suorittaa osallistumalla POLKU-tapahtuman aktiviteetteihin ja tekemällä niihin liittyvän oppimistehtävän. Opintojakso on tarjolla UEF-opiskelijoille ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

POLKU-yrittäjyystapahtuman järjestää Joensuu Entrepreneurship Society

Start Me Up –liikeideakilpailu 

SMU on Business Joensuun vuosittain järjestämä liikeideakilpailu, jonka palkintojen yhteisarvo on useita kymmeniätuhansia euroja. Karelia-AMK on liikeideakilpailun pitkäaikainen yhteistyökumppani, ja yksi kilpailun opiskelijasarjan pääsponsoreista. 

Julkiset yritysneuvonta- ja rahoituspalvelut 

Yritysrahoitus 

Lisätietoa yritysrahoituksesta: