Muistiasiantuntijuuden täydennyskoulutus

Päte­vöidy muis­ti­asian­tun­ti­jaksi muis­tio­saa­mi­sen opinnoilla

Kohtaatko työs­säsi muis­ti­sai­rau­teen sairas­tu­neita ja heidän lähei­si­ään? Oletko kiin­nos­tu­nut muis­ti­työstä ja sen kehittämisestä? 

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa alkaa keväällä 2024 Muis­ti­asian­tun­ti­juu­den täyden­nys­kou­lu­tus (15 op).
Koulu­tus on tarkoi­tettu sosi­aali- ja tervey­sa­lan ammat­ti­lai­sille, joilla on kiin­nos­tus sekä oman muis­tio­saa­mi­sen että muis­tiys­tä­väl­lis­ten käytän­tö­jen ja muis­ti­työn kehittämiseen.

Opin­to­jen keskei­set sisäl­löt koske­vat muis­ti­sai­rauk­sien näyt­töön perus­tu­vaa hoitoa, koko­nais­val­tai­suutta muis­ti­sai­rauk­sien tunnis­ta­mi­sessa, totea­mi­sessa ja seuran­nassa, sekä monia­laista yhteis­työtä muis­ti­työssä ja sen kehittämisessä.

Toteu­tus

Muis­ti­asian­tun­ti­juu­den täyden­nys­kou­lu­tuk­sen koulu­tusaika on 1.2. – 29.10.2024.
Koulu­tus toteu­te­taan pääasial­li­sesti verkko-opin­toina Moodle-oppi­mi­sym­pä­ris­tössä, itse­näi­sesti opis­kel­len.
Itse­näi­sesti opis­kel­tuja tietoja syven­ne­tään ja niihin liit­ty­viä käytän­nön taitoja harjoi­tel­laan myös Joen­suussa ja Kuopiossa järjes­tet­tä­vissä lähi­päi­vissä (1-2 päivää). Ilmoit­tau­tu­mi­nen koulu­tuk­seen 3.12.2023 mennessä. 

Myös Karelia-ammat­ti­kou­lun avoi­messa ammat­ti­kor­kea­kou­lussa on mahdol­lista suorit­taa laajasti Muis­ti­ter­vey­den opin­toja. Muis­ti­ter­vey­den opinnot ovat hyvä perusta muis­ti­asian­tun­ti­juu­den täyden­nys­kou­lu­tuk­sen opinnoille. 

Tiet­tyi­hin julki­sen sekto­rin muis­ti­työn tehtä­viin edel­ly­te­tään 30 opin­to­pis­teen laajui­set muis­tio­pin­not. Sinulla on mahdol­li­suus suorit­taa Kare­liassa jopa 30 opin­to­pis­teen laajui­set Muis­tio­saa­mi­sen opinnot. Koko­nai­suus muodos­tuu itse­näi­sesti, täysin verkko-opin­toina suori­tet­ta­vista avoimen AMK:n Muis­ti­ter­vey­den opin­noista (15 op) sekä Muis­ti­asian­tun­ti­juu­den täyden­nys­kou­lu­tuk­sesta (15 op). 


Lisä­tie­toja

etunimi.sukunimi(at)karelia.fi
Käytän­nön järjes­te­lyt: Anne Prepula, palve­lu­lii­ke­toi­min­nan koor­di­naat­tori, p. 050 311 9167
Opin­to­jen sisältö: Lehto­rit Eini Hyppö­nen ja Jonna Puustinen