Tuetun työl­lis­ty­mi­sen koulu­tus start­taa keväällä 2024

Toimitko työl­lis­ty­mistä tuke­vissa palve­luissa ja haluai­sit kehit­tää osaa­mis­tasi tuetussa työl­lis­tä­mi­sessä?

Tuetun työl­lis­ty­mi­sen työtapa edistää koko­nais­val­tai­sesti työtä hake­vien asiak­kai­den mahdol­li­suuk­sia löytää työky­ky­ään ja osaa­mis­taan vastaa­via työtehtäviä. 

Kare­liassa alkaa keväällä 2024 seuraa­vat Tuetun työl­lis­ty­mi­sen koulutuskokonaisuudet:

Tuetun työl­lis­ty­mi­sen koulu­tus, 20 op

Tuetun työl­lis­ty­mi­sen koulu­tuk­sessa (20 op) saat vankan osaa­mis­pe­rus­tan ammat­ti­lai­sena ja asian­tun­ti­jana. Koulu­tus on kohden­nettu tuetun työl­lis­ty­mi­sen ammat­ti­lai­sille, jotka työs­ken­te­le­vät työl­lis­ty­mistä tuke­vissa palve­luissa mm. valmen­ta­jina, ohjaa­jina, työhön­val­men­ta­jina tai palve­lui­den esihen­ki­löinä julki­sella sekto­rilla, järjes­töissä, oppi­lai­tok­sissa ja yrityk­sissä. Koulu­tusaika: 4.1.-8.12.2024.

Tuettu työl­lis­ty­mi­nen ja työl­lis­ty­mis­pal­ve­lu­jen johta­mi­nen, 10 op

Kare­liassa alkaa myös Tuettu työl­li­sy­mi­nen ja työl­lis­ty­mis­pal­ve­lu­jen johta­mi­nen -koulu­tus (10 op), joka on kohden­nettu työl­lis­ty­mistä tuke­vissa palve­luissa palve­luissa toimi­ville lähie­si­hen­ki­löille, pääl­li­köille tai vastaa­ville. Tässä koulu­tuk­sessa saat valmiuk­sia kehit­tää ja johtaa laaduk­kaita asia­kas­läh­töi­siä työl­lis­ty­mis­pal­ve­luita sekä valmiuk­sia tukea valmen­nus­työtä tekeviä työn­te­ki­jöitä tuetun työl­lis­ty­mi­sen työta­vassa ja tehtävissä.


Toteu­tus

Tuetun työl­lis­ty­mi­sen koulu­tuk­set toteu­te­taan verk­ko­luen­toina ja etäpien­ryh­mä­ope­tuk­sena. Työs­ken­te­lyyn yhdis­te­tään myös oman työn käytän­nöl­li­nen kehit­tä­mi­nen harjoi­tus­teh­tä­vien avulla. Osal­lis­tu­jat saavat todis­tuk­sen koulu­tuk­sen hyväk­sy­tystä suorit­ta­mi­sesta. Hyväk­sytty suori­tus edel­lyt­tää koulu­tuk­sen tieto­pe­rus­tan omak­su­mista, läsnä­oloa pien­ryh­mä­kes­kus­te­luissa sekä oppi­mis­teh­tä­vien suorittamista. 

Lisä­tie­toja: Anne Prepula, palve­lu­lii­ke­toi­min­nan koor­di­naat­tori, anne.prepula(at)karelia.fi, p. 050 311 9167