Medianomi

Tutkinto: Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike: Medianomi (AMK)

Tutkinnon laajuus ja kesto: 
240 opintopistettä | 4 lukuvuotta
Opiskelupaikat: 50 (Oma valintakoe 50)
Opetusmuoto: Päivätoteutus. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti klo 8 — 18 välillä.

Koulutuspaikka: Tikkarinne-kampus

Hakuaika: 17.3. — 31.3.2021

Hakeminen -> valintaperusteet

Ennakkotehtävän ohjeet ja aikataulu

Opetussuunnitelma

Media- ja viestintäala on parasta aikaa suuressa murroksessa. Monikanavaisuus on arkipäivää ja alalle tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät nykypäivän mediakentän pelisäännöt ja osaavat tuottaa räätälöityä sisältöä useaan eri kanavaan. Digitalisaatio avaa alan osaajille mahdollisuuksia, joista emme vielä osaa edes uneksia.

Karelia-ammattikorkeakoulusta medianomiksi valmistuttuasi hallitset mediatuotantojen ohjelmistojen ja laitteiden ammattimaisen käytön. Pystyt tuottamaan sisältöä useilla eri tavoilla ja välineillä ja osaat sekä suunnitella, toteuttaa että johtaa av- ja verkkomediatuotantoja.

Medianomit työllistyvät muun muassa digitaalisen viestinnän suunnittelijoiksi, sisällöntuottajiksi, verkkotoimittajiksi, videokuvaajiksi ja ‑leikkaajiksi, tuottajiksi, mobiilisovellussuunnittelijoiksi, projektipäälliköiksi tai ‑asiantuntijoiksi sekä yrittäjiksi.

Karelia-amk:n medianomiopinnoissa opit viestinnän nykyaikaisia työkäytäntöjä ja tuotantoprosesseja valokuvaamisesta videotuotantoihin ja äänisuunnittelusta dramaturgiaan. Käytännön opiskelua varten tarjoamme huippumodernin oppimisympäristön studioineen. Viime kädessä sisältö ratkaisee, joten perehdyt myös luovuutta edistäviin menetelmiin.

Kareliassa opiskelet käyttäen omaa tietokonettasi.

Lue opiskelijoiden tarinoita.

opintopolku nappi uusi2