Opolinkki

 

OPOlinkki on oppilaitosten ohjaus- ja neuvontahenkilöstölle suunnattu sivu, jossa julkaistaan ohjaajien ja neuvojien käyttöön tietoa Karelia-ammattikorkeakoulusta sekä amk-opinnoista. Täältä löydät muun muassa oppaat, koulutustarjonnan, vierailuinfoa sekä esittelymateriaaleja. Tule käymään ja tuo opiskelijat mukanasi tai pyydä meitä kouluusi kertomaan Karelia-ammattikorkeakoulusta ja opiskelusta täällä.

Tutustumis- ja rekrytointivierailut

Lukuvuoden 2016 - 2017 tutustumis- ja rekrytointivierailuiden sopimiseksi otamme oppilaitoksiin yhteyttä syksyn aikana. Voit ottaa yhteyttä myös itse mikäli jo nyt tiedät oppilaitoksesi suunnitellut vanhempainillat ja opotunnit. Yhteydenotot ja vierailupyyntövaraukset opiskelijarekry (at) karelia.fi

Valintajonojen pisterajat vuosina 2015 - 2016

Yhteystiedot

Vastaava opinto-ohjaaja vastaa Karelia-amk:n esittely ja vierailupyyntöihin, yleiseen opinto-ohjaukseen sekä opinto-ohjaajaharjoitteluun liittyvissä asiossa. 

Mervi Kurula mervi.kurula(at)karelia.fi puh. 050 523 4271 Tikkarinne-kampus

Vierailupyynnöt opiskelijarekry(at)karelia.fi

Liitä vierailupyyntöön yhteystietojesi lisäksi ehdotuksesi vierailun ajankohdasta sekä toiveet esityksen sisällöstä. Markkinointiassitentit ottavat yhteyttä ja vahvistavat vierailuajankohdan.